Beleef de Alblasserwaard

T: 078-691 99 80

E: info@rondvaartalblasserwaard.nl

Bekijk de website RondvaartAlblasserwaard.nl

De Vinkenwaard Rondvaart

Rondvaart in de Alblasserwaard

Wilt u zelf of met uw familie naar de Molens van Kinderdijk? Maak een prachtige rondvaart en vaar op een Oud-Hollandse manier naar de Molens en terug. In het water ervaar je de molens van kinderdijk en de dorpjes in de Alblasserwaard. Combineer de rondvaart met een heerlijke High Tea, uitgebreide lunch, een diner. Wilt u graag tijdens de rondvaart iets lekkers? Kies dan voor de rondvaart met koffie en gebak aan boord? Rondvaart Vinkenwaard heeft de volgende specials: 

 

 

 

 

Rondvaart met High Tea op locatie

Maak een gezellige rondvaart langs de molens van Kinderdijk of de dorpjes van de Alblasserwaard en geniet van het mooie uitzicht om u heen. Bij terugkomst staat er een heerlijke uitgebreide high tea voor u klaar met onbeperkt thee drinken. Behalve een High Tea, kunt u ook kiezen voor pannenkoeken, uitgebreide lunch, 3-gangen diner of BBQ/buffet.

Rondvaart met Lunch op locatie

Maak een gezellige rondvaart langs de molens van Kinderdijk of de dorpjes van de Alblasserwaard en geniet van het mooie uitzicht om u heen. Bij terugkomst kan u genieten van een uitgebreide lunch bij De Vinkenwaard.

Rondvaart met Pannenkoeken op locatie

Maak een gezellige rondvaart langs de molens van Kinderdijk of de dorpjes van de Alblasserwaard en geniet van het mooie uitzicht om u heen. Bij terugkomst geniet u met de familie van ambachtelijk gemaakte pannenkoeken. Kinderen mogen hun eigen pannenkoek versieren.

Rondvaart met Diner op locatie

Maak een gezellige rondvaart langs de molens van Kinderdijk of de dorpjes van de Alblasserwaard en geniet van het mooie uitzicht om u heen. Bij terugkomst kan u genieten van een smaakvol diner, 3-gangenmenu of BBQ/buffet.

Rondvaart met Paardentram

Wilt u graag een leuke rondvaart maken naar de Molens van Kinderdijk en reis dan op een Oud-Hollandse manier terug met de paardentram! Zo ervaar je de molens van kinderdijk en de dorpjes in de Alblasserwaard.

Openingstijden

Donderdag

17:00 – 22:00 uur

Vrijdag  - Zondag
12:00 – 22:00 uur

MA t/m WO
gesloten

Rondvaarten
openingstijden

Social Media